Testdoki Csontkovácsolás Galéria Árak Batz egyedi Talpbetét Kapcsolat

Batz egyedi talpbetet

Ruganyos, fiatalos járás, hosszú séták vagy túrák gond nélkül, egészséges lábak és komfortérzet egész nap.

Ön is erre vágyik?

Sajnos egyre többek életét nehezítik a következő problémák: lúdtalp, harántboltozat süllyedés, kalapácsujj, bütyök, derék-és hátpanaszok, égő fájdalom a boka és a talp területén, valamint általános lábfájdalmak a nap végére.

Az általunk kifejlesztett Prémium Egyedi Talpbetét könnyíthet a gondokon, és csökkentheti a fent felsorolt problémák tüneteit, valamint a kínzó fájdalmat. Az egyedileg, maximálisan az Ön adottságaira és igényeire kialakított kézműves talpbetétünk éppen ott ad stabilabb tartást, vagy éppen gondoskodó támasztást, ahol arra Önnek szüksége van.

Ezen felül, preventív céllal is javasoljuk viselését mindazoknak, akik az átlagnál nagyobb terhelésnek vannak kitéve: egész napos álló munkát végzők, sportolók, rendszeres túrázók, stb.

Mik a leggyakoribb problémák, melyeken az egyedi talpbetét segíthet?

 • lábfáradtság
 • derék-hát- vagy csípőfájdalom
 • fájdalom a boka környékén
 • sarokfájdalom, sarkantyú
 • lúdtalp
 • harántboltozat-süllyedés
 • égő fájdalomérzet a talpon
 • bütyök
 • kalapácsujj
 • tyúkszem
 • bőrkeményedés
Mik a legfőbb előnyei a Batz Prémium Talpbetétnek?

A felmérésnek köszönhetően 100%-ban az Ön lábára fejlesztett, teljesen egyedi terméket kap kézhez, mely kimondottan az Ön egyedi problémáin segíthet a boltozatemelők, alátámasztások, korrekciók az Ön nyomásképéhez igazodnak szükség esetén, amennyiben igényli, és a panaszai vagy a nyomáskép indokolja a betétet extrákkal látjuk el lehetőség van extra puhítás, extra emelés, extra döntés, extra sarokék alkalmazására az Ön nyomásképére 3D programban tervezett betét ideális ívben tartva a lábat, statikailag helyes állapotot biztosít Ön, mint viselője az elérhető legmagasabb minőséget kapja kiváló minőségű, Ön által választott fedőanyaggal látjuk el: prémium bőr, velúrbőr, valamint memóriahabos fedőanyagok közül választhat. sokáig megőrzi rugalmasságát, formáját egyedi design jellemzi, lézergravírozású, névvel ellátott talpbetétet küldünk Önnek.

További előnyei:

Mindennapos használatra vagy akár sport fedőanyaggal dinamikus sportolásra tervezzük hidegben, melegben egyaránt komfortérzetet biztosít kényelmet és megfelelő tartást nyújt Önnek egész nap az Önnek ideális keménységű és sűrűségű, antibakteriális habosított EVA alapanyagból készül hosszantartó rugalmasság jellemzi könnyen tisztítható fedőanyaggal látjuk el bármilyen, 28-tól 47-es cipőméretigmegrendelheti exkluzív csomagolásban érkezik Önhöz.

Kiknek ajánljuk a Prémium Egyedi Talpbetétet?

Mindenkinek, aki szeretne tenni az egészségéért, és elsőszámú szempont a kényelem. Azoknak, akik fájdalomból vagy lábdeformitásból adódóan puha, kényelmes betétre vágynak. Mindenkinek, akinek fontos, hogy a nyomásképéhez igazítottan egyedileg 3D-ben tervezett betét nyújtsa a kényelmet. Azoknak, akik exkluzív betétre vágynak. Mindenkinek, akinek számít és fontos a prémium minőség.

Milyen célra fejlesztettük ki?
Mindennapi használatra:
-utcára,
-sétára,
-színházba,
-dolgozni,
-egész napos álló munkához,
-stb…

sportolásra:
-dinamikus mozgást igénylő sportokhoz,
-futás,
-futball,
-kosárlabda,
-kézilabda,
-túrázás,
-fitness,
-stb…

1201 Budapest, Nagy Győri István utca 2. Üzletsor

Waze: Antal Norbert Testdoki

2800 Tatabánya, Szent Borbála út 20. A Lidl-lel szemben

Waze: Csontkovács Tatabánya Antal Norbert

Telefon: +36302713113

Email: info.testdoki@gmail.com

facebook.com/testdoki

@antalnorbitestdoki


testdoki